2015. május 31., vasárnap

Kacaj Panka meseíró pályázat (részvételi szabályai)


Kedves tollforgató gyerekek és meseszerető érdeklődők!

Gyereknap van ma, de igazából minden nap az övék kell, hogy legyen, hiszen minden nap van valami új felfedezni való, szeretni való a kis világukban.

E csodás májusi vasárnap alkalmából ragadjunk hát tollat és írjunk egy mesét, verset, amit majd egyszer büszkén mutathatnak.
Legyen ez egy közös emlék 2015. májusából!

A meséket és verseket 2015. július 20-ig várjuk két kategóriában (gyerekek és felnőttek) a kreativbabaajandek@gmail.com e-mail címre.

A zsűri elnöke: 
Fülöp Monika, „Röpke” – A Lombpalota megmentése és „Röpke” – Egy lombtündér igaz története című csodás mesék szerzője

A pályázaton való részvétel feltételei:
1. A beküldött pályamunka nem lehet hosszabb két gépelt oldalnál, 12-es betű mérettel,
Times New Roman betűtípussal.
2. A pályázó legyen tagja a Kreatív Baba Ajándék Facebook csoportnak,
kivéve a 18 év alattiakat.
3. A meséket és verseket 2015. július 20-ig várjuk.
4. A résztvevő a jelentkezésével elfogadja, hogy a Kreatív Baba Ajándék és Kávézó közzé teszi a szerző nevével együtt a pályaművet az interneten és esetleg nyomtatott formában is.
5. A pályázó a pályamű elküldésével hozzájárul, hogy a Kreatív Baba Ajándék és Kávézó kezeli elküldött adatait, ám azokat harmadik félnek nem adja ki. A pályázat lezárulta után az adatokat töröljük.


A közös élményen túl 
egy-egy dedikált Fülöp Monika könyv és
egy-egy csodaszép kézzel hímzett Kreatív Baba takaró talál gazdára 
a legjobb gyerek és legjobb felnőtt kategóriában.

Az öt legsikeresebb mesét és verset felolvassuk a 
Tűzoltó utcai Gyermekklinikán tartandó mesedélutánunkon!





8 megjegyzés:

  1. Mikor kapunk hírt a mesepályázatról? Teréz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Teréz! A zsűri gőzerővel dolgozik, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg. Szeptember 19-e után minden kiderül és kihirdetjük a győztest! Addig folyamatosan hírt adunk a folyamatról itt a blogon és a Facebook csoportban is.

      Törlés
    2. Nagyon köszönöm az üzenetet. Sok szeretettel üdvözlöm mindazon személyeket, akik a sok-sok meséből megpróbálják a legjobbakat kiválasztani. Örülnék annak, ha sikerülne összehozni egy meseklubot,és ennek keretében újabb pályázatokat írnának ki akár meghatározott témában. Gondolok itt a farsangra, Húsvétra, Anyák napjára, Gyermeknapra, Pedagógus napra, Mikulásra, Karácsonyra. Üdvözlettel:Teréz

      Törlés
    3. Kedves Blanka! Gondolom jól sikerült a gyerekeknek az állatkerti kirándulás. Most már én is izgatottan várom, hogy az apró mesehallgatóknak, meseolvasóknak melyik mese tetszett a legjobban? Itt a honlapon talán közzé teszik! Izgatottan várom! Üdvözlettel:Teréz

      Törlés
  2. Már nagyon jó lenne valamit tudni a mesepályázat eredményéről! Mikor tudjuk meg? Kapunk email értesítést, vagy kint lesz a honlapon? Üdvözlettel: Teca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Teréz!

      Megnyitottuk Kacaj Panka Mesetárát, ahol az eredményeket közzé tettük és folyamatosan töltjük fel egyelőre a nyertes alkotásokat majd később a döntőbe jutottakat is. Látogasson el Ön is a www.kacajpankamesetara.blogspot.com oldalra! Jó olvasgatást kívánunk!

      Törlés
  3. Ma október 17. van, de még nem láttam a mesém a honlapon. eggyel sem jutottam volna be? Teréz

    VálaszTörlés
  4. Kedves Teréz!
    Kérem tekintse meg www.kacajpankamesetara.blogspot.com oldalunkat, ahol folyamatosan tesszük közzé a döntőbe jutott alkotásokat. A félreértések elkerülése végett abc sorrendben haladunk, most tartunk a K betűnél, így az Ön versei is hamarosan sorra kerülnek. Kérem kövessen minket a www.facebook.com/groups/kreativbabaajandek oldalon is és itt minden este felhívjuk a figyelmet a blogon megjelenő mesékre, versekre.

    Üdvözlettel: Győri Blanka

    VálaszTörlés