2017. január 25., szerda

A képek őrzője

A képek őrzője, Artmami

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, aki babát hordott a szíve alatt, de a kismamák felhőtlen várakozásának öröme őt elkerülte. Egy korábbi rossz emlék miatt ez az idő aggodalommal teli volt, minden orvosi vizsgálat félelemmel töltötte el.

  Egy napon, az orvosi rendelő felé menet, megcsillant a járdán egy apró, oda nem illő tárgy. Felemelte és csodák csodájára egy szentek képeivel teli karkötő volt. A lány tudta, ez nem lehet véletlen, az égiek tudatták, vele vannak, nem lesz baj. A kismama innentől kezdve mindig magával hordta a karkötőt és le sem vette új talizmánját. Ahogy a mesében a rózsa szirmai, úgy a valóságban a szentek képei is kezdtek lepotyogni a karkötőről. Amikor a lány érezte, eljött az idő, hogy találkozzon kislányával, már csak egy szent képe árválkodott a karkötőn.

A kislánya minden gond nélkül megszületett és a mesebeli Vanilla nevet kapta. Telt-múlt az idő és a lányból igazi anyuka lett. A kezdeti nehézségek és éjszakák után az anyukának eszébe jutott a talizmán. Meg akarta neki hálálni, hogy vigyázott rájuk és eszébe jutott, hogy rendbe teszi a fa karkötőt. Igen ám, de már neki is volt egy kis szentje, Vanilla.



Gyönyörű fa karkötőt készített a talizmán felhasználásával és kisbabája képeiből. Messze földön csodájára jártak az ékszernek, amit készített és egyre többen és többen kérték, hogy készítsen nekik is. Segítői is akadtak, hogy minél tökéletesebb ékszereket adjon ki kezei közül. A férjén és anyukáján kívül, akik az otthoni teendőkben segítik, nyomdász és ötvös mester szegődött mellé, így a megrendelők már ezüst medálokon is kérhették fényképeiket. Ráadásul már gyűrűket is készítettek.


Nevet is talált magának, ő lett ArtMami, hisz kislányával együtt készítik otthon az emlékekkel teli ékszereket.

"A legszemélyesebb pillanataikat osztják meg velem az emberek, így nem lehetek személytelen én sem. Szükség van a személyes kapcsolatra." - mondta egyszer ArtMami és nem hódolt be az oly divatos webáruházi újításoknak és sorozatgyártásnak.

A legkedvesebb pillanatai azok lettek, amikor valaki megkapta, amit rendelt.

Ha személyesen veszi át, akkor láthatja, hogyan érzékenyül el egy apuka, vagy ugrik a nyakába egy nagymama. Onnantól kezdve a saját kis szentjei már mindig a kezén lesznek és ha rossz napja van, csak rá kell pillantania az illetőnek a karkötőre.



Szerencsésnek tartja magát, nem sokan mondhatják el, hogy a munkájuk csupa baba mosolyból és szeretetből áll. Hisz az ékszerein a legszebb pillanatokat megörökítő fotók jelennek meg.

"Egyre arctalanabb és személytelenebb a világ, pedig az emberekben megmaradt az igény a kapcsolatteremtésre, csak kevés a felület erre. Ezen is próbálok dolgozni és eddig működik. Tudom, hogy csak egy kis porszem vagyok a nagy gépezetben, de egy vidám porszem. ;)"



Így halad az idő nap-nap után ArtMami háza táján. Hiszed is mesém meg nem is? Járj utána! Kukucskálj be virtuális műhelyébe, hogy találkozz a képek őrzőjével: www.facebook.com/artmamilove

Hamarosan a Kreatív Mamák Boltjában is megtalálható lesz! (www.facebook.com/kreativmamakboltja)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése